Home » Wie ben ik?

Wie ben ik ?

Hoi!

Ik ben Emma en heb een aangeboren liefde voor dieren. Met name voor katten. Ik woon samen met mijn partner in Zuid-Beijerland. Wij woonde tot mei 2021 in het centrum van Oud-Beijerland aan de oostdijk. 

In 2013 heb ik mijn diploma Allround dierverzorgster niveau 4 behaald. Tijdens deze snel voorbij vliegende jaren heb ik ontzettend veel ervaringen opgedaan op hele uiteenlopende gebieden. Ik heb mee gereden op de Dierenambulance, ruim een jaar gewerkt in een trimsalon, dierenwinkels, dierentuin en aquariumwinkel. Hier leerde ik veel in de praktijk en was ik altijd opzoek naar een eigen bedrijf, maar hoe lastig is het om op jonge leeftijd een goed idee te verzinnen voor een goedlopend bedrijf! Daarna ben ik gaan studeren aan Hogeschool Rotterdam met de HBO studie Biologie en medisch laborant onderzoek echter bleek mijn liefde voor dieren te groot en besloot ik mijn hart te volgen.

In de daarop volgende jaren heb ik op diverse grote kinderboerderijen in de Hoeksche waard gewerkt en bij de Dierenbescherming. Na de 40urige baan bij de Dierenbescherming wist ik het, dit is niet wat ik wil, ik wil meer. Ontslag getekend en na 1 maand zwoegen op een ondernemingsplan ben ik naar de Kamer van Koop Handel gegaan! 26 maart 2018 ben ik gestart met de Huisdierverzorger!  En nu hier lees je mijn verhaal en ben je geïnteresseerd in mijn bedrijf, hoe gaaf is dat!

 

Hopelijk kan ik je huisdier helpen met 1 of zelfs meerdere van mijn services. Kijk op de website naar bijvoorbeeld hoe ik werk als gediplomeerd katten trimmer of het nagels knippen aan huis. 

 

Wie weet tot snel!