Home » Wie ben ik?

Wie ben ik ?

Hoi!

Ik ben Emma en heb een aangeboren liefde voor dieren. Met name voor katten! Ik woon samen met mijn vriend in het centrum van Oud-Beijerland. Wij gaan overigens medio April/Mei 2021 verhuizen naar Zuid-Beijerland. Toen wij gingen samenwonen nam ik natuurlijk mijn inboedel mee. Mijn inboedel bestond uit o.a. een Jack Russel en een Europese kort haar. Al snel volgde er een 2e kat en kozen we voor een 3e kat een bengaal. Naast een hond en katten heb ik ook nog een andere hobby's: aquaria's en duiken.

In 2013 heb ik mijn diploma Allround dierverzorgster niveau 4 behaald. Tijdens deze snel voorbij vliegende jaren heb ik ontzettend veel ervaringen opgedaan op hele uiteenlopende gebieden. Ik heb mee gereden op de Dierenambulance, ruim een jaar gewerkt in een trimsalon, dierenwinkels, dierentuin en aquariumwinkel. Hier leerde ik veel in de praktijk en was ik altijd opzoek naar een eigen bedrijf, maar hoe lastig is het om op jonge leeftijd een goed idee te verzinnen voor een goedlopend bedrijf! Daarna ben ik gaan studeren aan Hogeschool Rotterdam met de HBO studie Biologie en medisch laborant onderzoek echter bleek mijn liefde voor dieren te groot en besloot ik mijn hart te volgen.

In de daarop volgende jaren heb ik op diverse grote kinderboerderijen in de Hoeksche waard gewerkt en bij de Dierenbescherming. Na de periode bij de Dierenbescherming wist ik het. Ik heb een goed concept voor een eigen bedrijf en we gaan er gewoon voor. Ontslag getekend en na 1 maand zwoegen op een ondernemingsplan ben ik naar de Kamer van Koop Handel gegaan! 26 maart 2018 ben ik gestart! En nu hier lees je mijn verhaal en ben je geïnteresseerd in mijn bedrijf, hoe gaaf is dat!

 

Wie weet tot snel!